Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

Alle personlige oplysninger gemmes i forbindelse med brug af hjemmesiden, og webshop behandles med største omhu. De oplysninger, vi lagrer, sælges ikke til tredjedele eller bruges til andet formål end for at sikre dig, at du får den bedst mulige service. Af sikkerhedsmæssige årsager opbevares ingen betalingsoplysninger i vores database.

Owner Information

Better World Fashion ApS
CO/ Jysk Telemarketing A/S, Kristinevej 2, 9000 Aalborg, Denmark
Telefonnummer: +45 27 28 90 06. E-mail: info@betterworldfashion.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der er gemt på din computer for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies, og de kan ikke indeholde virus. Sådan slettes eller blokeres cookies:

http://www.digitaltrends.com/computing/how-to-delete-cookies-in-chrome-firefox-safari-and-ie/

Formålet med cookies på vores hjemmeside:
Teknisk funktionalitet - så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling - så vi kender antallet af besøgende, og kan dokumentere dette til annoncører.

Google Analytics 

Websiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle antallet af besøgende. Du kan deaktivere cookies på Google Analytics.

Brug af persondata 

De personlige oplysninger videregives aldrig til tredjepart, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke, og vi samler aldrig persondata uden, at du har givet os data ved at registrere, købe eller deltage i spørgeundersøgelse eller lignende. Den samlede information er dit navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og/eller viden om bestemte emner.

Kontakt os om dine personlige oplysninger:

Hvis de registrerede oplysninger er forkerte, eller du har andre indvendinger, kan du kontakte den samme afdeling. Du har mulighed for at få et indblik i de oplysninger, der er registreret om dig, eller give en indsigelse i henhold til forskriften i behandlingsloven Personoplysninger. I henhold til processen om behandling af personoplysninger skal dine oplysninger holdes sikre og fortrolige. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, og som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforholdsregler kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugers oplysninger styres med rette og kontinuerligt under hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Desværre er vi ikke i stand til at garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsel over internettet. Dette betyder, at der kan være en lille risiko for, at andre uautoriserede får adgang til de oplysninger, der sendes og opbevares elektronisk. Af denne grund er de indsendte oplysninger på din egen risiko. Personlige data slettes eller anonymiseres kontinuerligt, når det underliggende formål med at indsamle dem ikke længere er relevant.

Alle personlige data gemmes i maksimalt 12 måneder afhængigt af brugen. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at det kan være nødvendigt at ændre den måde, vi behandler personoplysninger på. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Hvis vi gør det, korrigerer vi naturligvis den "sidst opdaterede" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer underretter vi dig med en synlig meddelelse på vores websteder.

I det omfang dine personoplysninger behandles, har du ret til at blive informeret om, hvilken information, der kan tilskrives dig i henhold til Persondatabeskyttelse. Hvis det viser sig, at den behandlede data om dig er forkert eller misledende, er du berettiget til at få rettet disse, slettet eller blokeret. Du kan altid gøre indsigelse imod den behandlede data om dig, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har også mulighed for at klage over hvordan, at dine persondata er behandlet i forhold til Persondataloven.

Beskyttelse af persondata:

Hvis du ønsker at tilgå dine personlige oplysninger registreret hos Better World Fashion, kontakt kundeservice på e-mail: kundeservice@betterworldfashion.dk eller pr telefon 004527289006

Persondata anvendes til at gennemføre købet eller service, hvilket informationerne indsamles i forbindelse med. Informationerne bruges yderligere til at lære dig og andre brugere af hjemmesiden bedre at kende. Dette kan inkludere spørgeundersøgelser og analyser målrettet at forbedre vores produkter, services og teknologi sideløbende med at vise indhold og reklamer målrettet dine interesser og hobbyer.

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Denne side bruger cookies fra tredjepart, som har adgang til disse cookies.




Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!